Over Top Keuken Tips

Je moet niet lang rondkijken op het internet om te begrijpen dat er wel wat ruimte voor verbetering is in veel Nederlandse sites over keuken gerief.

Top Keuken Tips is opgericht in 2023 om een lichtpuntje te zijn in de donkere zee van slechte informatie en websites die over alle producten schrijven zolang het maar centjes oplevert.

We zijn zeker (nog) niet perfect maar ik geloof graag dat Top Keuken Tips een positief verschil kan maken in de Nederlandse informatie over keuken-gerelateerde informatie.

-Mats

Ontmoet het Top Keuken Tips team

Mats Claes

Oprichter en hoofdredacteur

Mats is de oprichter en hoofdredacteur van Top Keuken Tips. De combinatie van een gezonde interesse voor (gezond) koken, een kritische geest, en uitgebreide schrijfervaring zorgt voor allerlei behulpzame artikels over keuken-gerelateerde zaken. Voorlopig zijn de Top Keuken Tips artikels vooral nog een eenmansmissie maar over tijd zullen ook andere schrijvers het team vervolledigen.

Wat nu te doen?

Als je op Top Keuken Tips belandt bent ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in tenminste enkele keuken-gerelateerde onderwerpen.

Je kan enkele van onze meest populaire categorieën hieronder vinden:

Ik hoop dat je geniet van de Top Keuken Tips artikels.

Als je vragen, suggesties, of opmerkingen hebt, voel je vrij om ons te contacteren.