Wat Kost Een Combimagnetron?

Dit artikel kan affiliatie links bevatten waardoor we een compensatie krijgen als je via deze koopt. Lees onze redactionele richtlijnen

Foto van auteur
Geschreven Door Mats Claes
Laatst Bijgewerkt Op

Combimagnetrons kunnen van pas komen maar of ze de investering waard zijn hangt ook af van hun kost. Ontdek wat je kan verwachten.

De gemiddelde kost van de 52 combimagnetrons die ik bekeek was 470.15 euro.

Dat gezegd, de prijsverschillen tussen de beste inbouw combimagnetrons en vrijstaande modellen zijn wel relevant.

Vrijstaande combimagnetrons zijn vaak rond de 220 euro tot 360 euro terwijl inbouw combimagnetrons typisch rond de 600 euro tot 700 euro zijn.

Natuurlijk zijn dit ruwe nummers. Individuele modellen verschillen soms hard en mogelijks aanbiedingen of prijsveranderingen kunnen een grote impact op je koopbeslissing hebben.

Wat kost een vrijstaande combimagnetron?

Eerst zijn er de vrijstaande combimagnetrons die je als de naam beschrijft zo goed als overal waar er genoeg plaats is kan zetten.

Deze zijn over het algemeen wat kleiner en iets minder sterk dan de inbouw modellen. Hierdoor is hun prijs ook vaak wat lager.

Specifieker, de gemiddelde prijs van de 32 vrijstaande combimagnetrons die ik bekeek was € 317.31 op het moment dat ik de berekening deed.

Over het algemeen kosten vrijstaande combimagnetrons rond de 220 euro tot 360 euro maar er zijn zeker ook uitzonderingen.

Wat kost een inbouw combimagnetron?

Om inbouw combimagnetrons te installeren heb je een nis in je keuken nodig.

Als je dit en een iets groter budget beschikbaar hebt en je wilt wat meer kookruimte dan kan deze soort combimagnetron voor jou zijn.

De gemiddelde prijs van de 20 inbouw combimagnetrons die ik bekeek was € 714.7.

Veel inbouw combimagnetrons kosten rond de 600 euro tot 700 euro maar zoals je kan zien aan het gemiddelde zijn er zeker ook uitzonderingen.

Het is ook onmiddellijk duidelijk dat inbouw combimagnetrons wel wat duurder zijn dan de vrijstaande modellen.

Gerelateerde artikels:

Foto van auteur

Auteur:

Mats is de oprichter en hoofdredacteur van Top Keuken Tips. De combinatie van een gezonde interesse voor (gezond) koken, een kritische geest, en uitgebreide schrijfervaring zorgt voor allerlei behulpzame artikels over keuken-gerelateerde zaken.