Wat Kost Een Combimagnetron?

Dit artikel kan affiliatie links bevatten waardoor we een compensatie krijgen als je via deze koopt. Als Amazon Associate wordt ik vergoed voor aankopen via links. Lees onze redactionele richtlijnen om meer te weten.

Foto van auteur
Geschreven Door Mats Claes
Laatst Bijgewerkt Op

Een combimagnetron kost typisch rond de 470,15 euro. Dit bedrag is de gemiddelde kost van de 52 combimagnetrons die ik bekeek.

Dat gezegd, de prijsverschillen tussen de beste inbouw combimagnetrons en vrijstaande modellen zijn wel relevant.

Vrijstaande combimagnetrons kosten vaak rond de 220 euro tot 360 euro terwijl inbouw combimagnetrons typisch rond de 600 euro tot 700 euro kosten.

Natuurlijk zijn dit ruwe nummers. Individuele modellen verschillen soms hard en mogelijks aanbiedingen of prijsveranderingen kunnen een grote impact op je koopbeslissing hebben.

Wat kost een vrijstaande combimagnetron?

Een vrijstaande combimagnetron kost typisch rond de 317,31 euro. Dit is de gemiddelde prijs van de 32 vrijstaande combimagnetrons die ik bekeek.

Over het algemeen kosten vrijstaande combimagnetrons rond de 220 euro tot 360 euro maar er zijn zeker ook uitzonderingen.

Vrijstaande combimagnetrons kan je zo goed als overal waar er genoeg plaats is zetten.

Deze combimagnetrons zijn over het algemeen wat kleiner en iets minder sterk dan de inbouw modellen. Hierdoor is hun prijs ook vaak wat lager.

Wat kost een inbouw combimagnetron?

Een vrijstaande combimagnetron kost typisch rond de 714,7 euro. Dit is de gemiddelde prijs van de 20 inbouw combimagnetrons die ik bekeek.

Veel inbouw combimagnetrons kosten rond de 600 euro tot 700 euro maar zoals je kan zien aan het gemiddelde zijn er zeker ook uitzonderingen.

Om inbouw combimagnetrons te installeren heb je een nis in je keuken nodig.

Als je dit en een iets groter budget beschikbaar hebt en je wilt wat meer kookruimte dan kan deze soort combimagnetron voor jou zijn.

Het is ook onmiddellijk duidelijk dat inbouw combimagnetrons in het algemeen wel wat duurder zijn dan de vrijstaande combimagnetrons.

Gerelateerde artikels:

Foto van auteur

Auteur:

Mats is de oprichter en hoofdredacteur van Top Keuken Tips. De combinatie van een gezonde interesse voor (gezond) koken, een kritische geest, en uitgebreide schrijfervaring zorgt voor allerlei behulpzame artikels over keuken-gerelateerde zaken.